PROVIANTS JULEMENU ER NU KLAR - SPIS I PROVIANT ELLER UD AF HUSET. GL.DAGS MODNET MARINERET SILD MED KARRY SALAT OG ÆBLER HJEMMELAVEDE STEGTE SILD I LAGE MED BLØDE LØG ÆG MED HÅNDPILLEDE REJER FÆRØSK RØGET LAKS MED RYGEOSTCREME OG AVOCADO RØDSPÆTTEFILET MED HÅNDPILLEDE REJER OG MAYO RIBBENSTEG MED HJEMMELAVET RØDKÅL HJEMMELAVET HØNSESALAT MED BACON ORANGE MARINERET ANDEBRYST TO UNIKA OSTE HJEMMELAVET RIS A LA MANDE MED KIRSEBÆRSOVS PRIS 359 KR KAN OGSÅ BESTILLES UD AF HUSET. MIN.4 PERSONER. VED UD AF HUSET SKAL DET BESTILLES DAGEN FØR INDEN KL.15.00. VI KAN LEVERE TIL DØREN. ÅBNINGSTIDER FREM TIL 19.12. FREDAG - LØRDAG - SØNDAG - 11.30-16-00 (Køkken lukker 15.30) STADIG LEDIGE DATOER TIL FIRMAFROKOST FREDAG ELLER LØRDAG AFTEN : Book hele PROVIANT - Min.20 personer. Ring : 61611152 eller lasse@proviant.dk 22/9/2021
Drab og fisketapas UDSOLGT - ALT OPTAGETFREDAG D.1. Oktober kl.18.00 kommer tidligere drabschef fra REJSEHOLDET - KURT KRAGH på besøg i Proviant.
Ved denne aftens foredrag vil han fortælle om de største drabssager og b.la komme ind på de motiver, der kan drive til drab. Til dette arrangement vil vi inden foredrag servere vores berømte : FISKEBÅDENS FRISTELSER - og hjemmelavet IS fra SØSTERS. Pris : 189 kr. - Tilmelding : lasse@proviant.dk eller 21 33 11 61. BEGRÆNSET PLADSER. |
"Det dejligste mad i en hyggelige cafe/restaurant. Super lækkert og meget smukt sammensat. En stor nydelse"
"Dejlige friske fiske tapas - hurtig og skøn betjening trods de mange ferie gæster. Vi prøvede 2 typer fiske tapas og begge var varierede, smagfulde og lækre. Hertil en skøn økologisk hvidvin. Bestemt et besøg værd." |
KONTROLRAPPORT
|
2/11/2021