21 33 11 61
Knaptekst
PROVIANT.DK
  • Proviant
  • FROKOST KORT
  • Events
  • BOOK BORD
  • Proviant
  • FROKOST KORT
  • Events
  • BOOK BORD

2/11/2021

JULEMENU I PROVIANT GILLELEJE

 
Billede

PROVIANTS JULEMENU ER NU KLAR - SPIS I PROVIANT ELLER UD AF HUSET.

 
GL.DAGS MODNET MARINERET SILD MED KARRY SALAT OG ÆBLER
HJEMMELAVEDE STEGTE SILD I LAGE MED BLØDE LØG
ÆG MED HÅNDPILLEDE REJER
FÆRØSK RØGET LAKS MED RYGEOSTCREME OG AVOCADO
RØDSPÆTTEFILET MED HÅNDPILLEDE REJER OG MAYO
​RIBBENSTEG MED HJEMMELAVET RØDKÅL
 HJEMMELAVET HØNSESALAT MED BACON
ORANGE MARINERET ANDEBRYST
TO UNIKA OSTE
HJEMMELAVET RIS A LA MANDE MED KIRSEBÆRSOVS

PRIS 359 KR
​

KAN OGSÅ BESTILLES UD AF HUSET. MIN.4 PERSONER.
VED UD AF HUSET SKAL DET BESTILLES DAGEN FØR INDEN KL.15.00.

VI KAN LEVERE TIL DØREN.

ÅBNINGSTIDER FREM TIL 19.12.
FREDAG - LØRDAG - SØNDAG - 11.30-16-00 
(Køkken lukker 15.30)

STADIG LEDIGE DATOER TIL FIRMAFROKOST FREDAG ELLER LØRDAG  AFTEN  :
Book hele PROVIANT - Min.20  personer.
Ring : 61611152 eller lasse@proviant.dk


22/9/2021

Drab og fisketapas  UDSOLGT - ALT OPTAGET

 
Billede
FREDAG D.1. Oktober kl.18.00 kommer tidligere drabschef fra REJSEHOLDET - KURT KRAGH på besøg i Proviant.
​Ved denne aftens foredrag vil han fortælle om de største drabssager og b.la komme ind på de motiver, der kan drive til drab. 
Til dette arrangement vil vi inden foredrag servere vores berømte : FISKEBÅDENS FRISTELSER - og
hjemmelavet IS fra SØSTERS.  
Pris : 189 kr. - Tilmelding : lasse@proviant.dk  eller 21 33 11 61.
BEGRÆNSET PLADSER. ​
Billede
"Det dejligste mad i en hyggelige cafe/restaurant. Super lækkert og meget smukt sammensat. En stor nydelse"

"
Dejlige friske fiske tapas - hurtig og skøn betjening trods de mange ferie gæster. Vi prøvede 2 typer fiske tapas og begge var varierede, smagfulde og lækre. Hertil en skøn økologisk hvidvin. Bestemt et besøg værd."
KONTROLRAPPORT
Billede
Proviant Gilleleje Havn - Kanalvejen 15, 3250 Gilleleje - Tlf.: 21 33 11 61 - E-mail: mail@proviant.dk - CVR: 38517066 - © 2021 Proviant
Design og udvikling COMKON